Project Description

Finished Basement Remodel – Norton, MA

From unfinished and unusable to practical and peaceful, our team here at J.P. Hoffman Design Build turned a cold and unfinished basement, to a cozy Finished Basement space. Complete with a family room, bathroom, game room, play room and home office. Through our Design and Scope Development process, our in-house design team partnered with the homeowners to hear their wants, needs and goals for their growing family. They wanted a retreat space for movie and game nights. They wanted a designated play/craft room for their young children. They needed space for an office as one of the Owners works from home. We even designed enough space to allow for a full bathroom, offering privacy for guests and out of town family who frequently spend the weekend.

Project Details

PROJECT LOCATION

Norton, MA

STYLE OF HOME 

New construction colonial

PHOTOGRAPHER

David Neault

Project Gallery

Design Phase 3D RenderingDesign Phase 3D Rendering
Before Before
Before Unfinished BasementBefore Unfinished Basement